BlogUncategorized

Review: Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Wie zich verdiept in de wereld van affiliate marketing komt vast wel eens de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard tegen. In zijn eigen ongezouten stijl maakt hij je wegwijs in de wereld van affiliate marketing. Voor wie denkt dat Affiliate Marketing Revolutie een scam is, hebben we alvast goed nieuws: dat is het niet. Jacko Meijaard bestaat echt en Affiliate Marketing Revolutie is 100% betrouwbaar. Of het ook de moeite is om in te investeren? Dat lees je in deze kritische Affiliate Marketing Revolutie review waarin we zowel de positieve als de minder positieve aspecten benoemen.

Wat houdt de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard in?

We starten deze Affiliate Marketing Revolutie review met een bespreking van de verschillende videomodules die je op het platform van Jacko Meijaard vindt. Zo zie je meteen ook wat de Affiliate Marketing Revolutie inhoudt en wat je er leert. Daarnaast geven we in deze Affiliate Marketing Revolutie review aan wat we goed of minder goed vinden aan elke module.

Introductiemodule

In zijn eerste video maakt Jacko Meijaard van Internet Succes Gids je wegwijs doorheen de cursus en legt hij alvast uit hoe een aantal zaken werken, zoals de boards. Jacko Meijaard verwijst je meteen ook door naar een aantal websites waar je je moet registreren, zoals een host en e-mailmarketingplatform. Het staat je natuurlijk vrij om je ook elders te registreren, maar het zijn natuurlijk affiliate-linkjes en het toont aan dat Jacko Meijaard de kneepjes goed in de vingers heeft. Deze video gaat vervolgens over in een introductievideo.

Wat ons betreft kan je deze lange introducties best wel achterwege laten en kiezen voor het snelle succes. Hetzelfde geldt overigens voor de volledige introductiemodule die volledig gaat over het verkrijgen van de juiste mindset. Voor wie helemaal geen kennis heeft over affiliate marketing en vindt dat hij snel opgeeft, kan het enigszins handig zijn maar laten we aannemen dat jij op zoek bent naar een passief inkomen en daarvoor ook de nodige inspanning wil getroosten. Beschik je over voldoende basiskennis en ben je helemaal geen opgever? Sla de introductie van de Affiliate Marketing Revolutie dan maar over want allicht krijg je er toch niet veel relevante info te horen.

Module 1 – Opzetten van je affiliate website

Na de introductiemodule wordt het enigszins interessant, ware het niet dat ook module één opnieuw start met een introductie en de tweede video eigenlijk gewoon even uitlegt wat affiliate marketing is. Heb je echt geen idee over wat affiliate marketing is, wat te betwijfelen valt wanneer je al in contact bent gekomen met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard, dan is deze video nuttig en moet je ‘m zeker eens bekijken. Lees dan ook meteen even onze uiteenzetting over affiliate marketing waar je net iets diepgaandere informatie vindt. Veel van de door ons besproken aspecten zal je ook terug zien komen in Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard dus dat zit zeker wel snor.

In de volgende video’s maak je kennis met Daisycon, een heel belangrijk platform voor iedereen die geld wil verdienen met affiliate marketing, maar ook met PayPro. De video “Welk product ga je promoten?” bespreekt gedurende 5’42” het platform PayPro en hoe je er een product kan kiezen, maar legt niet uit hoe je nu daadwerkelijk een keuze maakt. Eigenlijk zou je deze video dan ook kunnen samenvatten met deze zin die helemaal op het eind komt: “Ik kan natuurlijk niet voor jou gaan bepalen wat voor product jij moet gaan promoten […] maar jij moet dus voor jezelf bepalen welk product jij wilt gaan promoten.” Dit kunnen we natuurlijk niet bepaald een kant-en-klaar advies noemen.

Tot nu toe waren we duidelijk eerder kritisch in deze Affiliate Marketing Revolutie review. We nemen dan ook aan dat je niet wilt dat we louter een goednieuwsshow brengen, maar dat je gewoon eindelijk eens een onafhankelijke Affiliate Marketing Revolutie review te lezen krijgt. Toch moeten we zeggen dat het na de reeds besproken voorgaande video’s toch allemaal veel praktischer en een stuk nuttiger wordt. In de volgende video’s ga je bijvoorbeeld stap voor stap verder met het kiezen van een domeinnaam, het registreren van een domeinnaam en het installeren van je website.

Hierbij verwijst Affiliate Marketing Revolutie je meteen ook door naar de Marketheme. Wij hebben de Marketheme uitgetest en hier kunnen we alvast heel positief over zijn: de Marketheme heeft gewoon massa’s voordelen ten opzichte van een klassiek WordPress-thema. Het is eenvoudig op te zetten en echt gericht op wie geen technische kennis of ervaring heeft. Hoe het praktisch werkt, leer je in deze module.

Het nadeel is dan weer dat deze keuze eigenlijk voor jou wordt gemaakt. Wel is het zo dat er aanvullend instructievideo’s zijn die je uitleggen hoe je zonder Marketheme een eigen affiliate website start of video’s die aangeven hoe je WordPress moet installeren en gebruiken, maar je mist toch wel het een en ander dat in de verschillende modules aan bod komt. Als je het meeste wil halen uit Affiliate Marketing Revolutie, moet je met de Marketheme aan de slag. Discussie gesloten, ander ontwerp.

Module 2 – Uiterlijk van je affiliate website

In de tweede module wordt het heel praktisch en leer je hoe je de kleuren van je website instelt en hoe je je logo via de Marketheme instelt. Hier heb je een heel eenvoudige logomaker waarmee je in enkele klikjes een leuk logo maakt zonder dat je over Photoshopkennis hoeft te beschikken. Lekker eenvoudig! Hoe je elders een logo maakt, komt hier niet aan bod. Ook in de instructievideo’s, waar we het later in deze Affiliate Marketing Revolutie review over hebben, blijft dit achterwege. Wel is Jacko Meijaard van Internet Succes Gids zo vriendelijk om je meteen al door te verwijzen naar websites waar je rechtenvrije afbeeldingen vindt, online Photoshop kan gebruiken en het een en ander enigszins zelf kan uitzoeken.

Ook het instellen van de menu’s, het bewerken van de homepage en het naar de hand zetten van de footer worden in deze module behandeld. Dit is in feite een standaardproces dat ook voor andere WordPress-websites geldt. Ook als je Marketheme niet gebruikt, zijn deze video’s dus zeker een meerwaarde.

Module 3 – Zoekmachineoptimalisatie

De derde module van de Affiliate Marketing Revolutie behandelt de verschillende aspecten van zoekmachinemarketing. Deze module zit heel goed in elkaar en hierin legt Jacko Meijaard van Internet Succes Gids je uit wat SEO is en geeft hij je een aantal goede adviezen mee. Het is niet het type marketingpraat dat enkel vertrekt vanaf de technische kant van zaken, maar het leert je ook echt hoe je schrijft voor mensen en hoe je goede zoekwoorden vindt, hoe je zoekgedrag interpreteert en hoe je dit alles tot teksten kneedt. Verder leert Jacko Meijaard je ook aan hoe een eerste blogbericht te schrijven, een goede SEO-titel te bedenken en het allerbelangrijkste: hoe je daarbij een verdienmodel toepast. Het is een heel goede module die echt een meerwaarde is voor iedereen die een succesvolle affiliate marketing website wil starten. Het is zeker iets wat we in deze Affiliate Marketing Revolutie review mogen benadrukken.

Module 4 – Website live zetten

Deze module van de Affiliate Marketing Revolutie gaat volledig over het online zetten van je website vanuit de Marketheme. Deze module is natuurlijk broodnodig voor wie het kant-en-klare model van Jacko Meijaard volgt. Meer nog: voor hen is het zelfs onmisbaar omdat het je echt wegwijs maakt doorheen alle praktische elementen die daarmee te maken hebben. Gebruik je de Marketheme niet? Dan kan je deze volledige module eigenlijk gewoon negeren. Het is nogmaals het bewijs dat de Affiliate Marketing Revolutie vooral werkt voor wie stap voor stap Jacko Meijaard zijn bewezen strategie volgt.

Module 5 – Google Analytics instellen

Meten is weten en dus moet je weten hoeveel bezoekers je op je website krijgt. Hoe meer bezoekers je hebt, hoe groter de kans is dat je geld gaat verdienen. Jacko Meijaard van Internet Succes Gids is hier echter heel eerlijk en duidelijk over: je gaat de eerste maanden geen bezoekers hebben. Dat is normaal. Je website moet nog gevonden worden, het moet allemaal beginnen scoren in zoekmachines en uiteindelijk komen die bezoekers wel, maar niet meteen. De eerste maanden ga je dan ook niet verdienen en het is hierdoor dat veel mensen te snel afhaken. Doe dat echter niet want Jacko Meijaard zijn gids, uiteindelijk is het ook maar een kant-en-klaar model van een bewezen verdienstrategie, werkt echt. Wie in deze fase afhaakt wijst toekomstig succes af. Dan kon je ook gewoon in loondienst blijven en je werkgever vragen of je morgen naar de tandarts mag.

Het is hoe dan ook goed dat Jacko Meijaard van Internet Succes Gids hier eerlijk over is, zeker als je weet dat andere soortgelijke cursussen soms beweren dat je razendsnel succes zal hebben. Dit zegt heel veel over de betrouwbaarheid van Jacko Meijaard van Internet Succes Gids. En het geeft natuurlijk ook aan dat je andere aanbieders niet altijd even goed kan vertrouwen. Let daar dus mee op.

Ten slotte geeft deze module natuurlijk ook netjes aan hoe je stap voor stap je Google Analytics instelt. Het is een vrij technisch gebeuren, maar door het stappenplan van Jacko Meijaard te volgen is het zo gepiept.

Module 6 – De puntjes op de i zetten

In deze module van de Affiliate Marketing Revolutie zet je de puntjes op de i. Je voert een aantal praktische taken uit, zoals het instellen van categorieën. Dit wijst zich in principe zelf wel uit, maar het is natuurlijk handig om er even een houvast bij te hebben. Wat je zeker moet bekijken, is de video over het zogenaamde broodkruimelspoor. Zo’n broodkruimelsporen helpen bezoekers om veel eenvoudiger doorheen je website te navigeren en dat is heel belangrijk om warme leads te creëren.

Module 7 – Herhalen en verdienen

Op dit moment heb je een mooie website gemaakt die technisch helemaal goed is ingesteld, maar zoals gezegd hoef je nu nog geen bezoekers te verwachten. Nu is het vooral de taak om voorgaande stappen, met name het aanmaken van landingspagina’s en het schrijven van blogberichten, steeds weer te herhalen. Meer artikelen op je websites, beter scoren in Google, meer verdienen, winst investeren in meer teksten, beter scoren in Google, meer verdienen, meer websites en zo ga je verder. De laatste module heeft het over deze vervolgacties die je nu blijvend aan de dag zal moeten leggen om steeds meer geld te verdienen. Eigenlijk is deze module de logica zelve, maar het is wel handig dat alles nog eens eventjes op een rijtje wordt gezet. Zo sluit je ook gewoon met de juiste mindset af.

Affiliate Marketing Revolutie heeft nog meer te bieden

Naast deze zeven modules die je wegwijs maken doorheen affiliate marketing en die je uitleggen hoe jij je eigen verdienwebsite kan maken, heeft Affiliate Marketing Revolutie wel nog meer zaken te bieden die niet mogen ontbreken in deze Affiliate Marketing Revolutie review. Zijn ze even nuttig als de videocursus van Jacko Meijaard? We zochten het uit.

Instructievideo’s

Kortweg: een must-see. Deze instructievideo’s zijn vaak heel technisch, maar echt wel een meerwaarde. Veel zaken kan je ook wel elders op het internet vinden, maar zelden in het Nederlands en eigenlijk nooit zonder dat het zo doelgericht op affiliate marketing focust. In deze instructievideo’s leer je bijvoorbeeld zoekwoorden te vinden, SEO-analyses uit te voeren en in te zetten op e-mailmarketing. Ook wanneer je de tools van Jacko Meijaard van Internet Succes Gids niet gebruikt, zoals de Marketingtheme die we voor alle duidelijkheid wel aanbevelen, bieden deze video’s toegevoegde waarde.

Boards

Samen met de videotrainingen van Affiliate Marketing Revolutie krijg je ook toegang tot de boards. Een blik hierop kon zeker niet ontbreken in deze Affiliate Marketing Revolutie review. Via de verschillende boards treed je in contact met andere enthousiastelingen die je maar wat graag het een en ander uitleggen over een probleempje met WordPress, zoekmachineoptimalisatie of zelfs geldbeleggingen. Ook Jacko Meijaard van Affiliate Marketing Revolutie is hier actief en legt je graag het een en ander uit. Het is echt een levendige community. Zo zag ik bijvoorbeeld iemand een vraag stellen over affiliate marketing en de belastingdienst en vijf minuten later stroomden er al reacties binnen. Altijd handig!

Clarity Call

Ten slotte biedt Jacko Meijaard van Internet Succes Gids een gratis Clarity Call aan en dit is toch heel belangrijk. Gedurende 45 minuten kan je gratis bespreken waar je het moeilijk mee had, wat je nog wil weten en hoe het verder moet. Jacko Meijaard en zijn team brengen je dromen in kaart en helpen je bij het bepalen van je strategie. Houd er wel rekening mee dat zo’n Clarity Call niet alleen heel waardevol is, maar ook heel populair. Zo kan het soms enkele weken duren alvorens je Jacko Meijaard van Internet Succes Gids aan de lijn krijgt. Bekijk het daarom misschien even alvorens je aan de Affiliate Marketing Revolutie begint en leg alvast je afspraak vast zodat je naderhand niet ongeduldig hoeft te wachten.

Affiliate Marketing Revolutie review: wat vinden we goed?

Zoals je in deze Affiliate Marketing Revolutie review merkt, is Jacko Meijaard van Internet Succes Gids heel uitgebreid en nauwgezet te werk gegaan en maak je ook echt kennis met alle aspecten van affiliate marketing, inclusief e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie et cetera.

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is heel praktijkgericht vormgegeven en de vele video’s nemen je mee op weg naar hoe jij kan gaan verdienen met affiliate marketing. Dat is natuurlijk een goede zaak. Het behandelt alle praktische aspecten van het starten met affiliate marketing. Ook voor wie het nu nog een volledig nieuw en onbekend concept is, is het eenvoudig mogelijk om online geld te verdienen met affiliate marketing. Alleen al daarom is deze Affiliate Marketing Revolutie review overwegend positief.

Daarnaast biedt Affiliate Marketing Revolutie nog veel meer mogelijkheden. Zo heb je de vele instructievideo’s, de boards waarmee je in contact treedt met anderen die net hetzelfde willen bereiken en is er de gratis Clarity Call van 45 minuten. Alvast drie hele belangrijke pluspunten!

Affiliate Marketing Revolutie review: wat vinden we minder goed?

In onze Affiliate Marketing Revolutie review benoemden we ook een aantal minpunten die gelukkig niet allemaal even dramatisch zijn. De belangrijkste minpunten doen we hier nog even uit de doeken.

Om te beginnen zijn lang niet alle video’s die je in de online cursus aantreft even nuttig. Een aantal video’s lijken vooral websitevulling te zijn en zijn geen meerwaarde. Het probleem is natuurlijk dat je dat niet meteen op voorhand weet en dus minutenlang een video kijkt zonder dat er een echte clue zit aan te komen. Dat is natuurlijk ook geen ramp, je bent hoogstens enkele minuutjes van je dag kwijt en eigenlijk geldt dat je beter wat te veel weet dan te weinig, toch als het over affiliate marketing gaat.

Verder blijven we benadrukken dat het een kant-en-klaar concept is om online geld te verdienen. Het is een van de belangrijkste pluspunten die we in deze Affiliate Marketing Revolutie review benoemen. Een nadeel daarvan is wel dat het kant-en-klaar concept je toch wel heel nadrukkelijk in de richting van specifieke hostingbedrijven of platformen stuurt. Natuurlijk krijg je er dan ook de affiliatelinkjes bij waarmee zij dan weer verdienen. Daaraan zie je natuurlijk wel meteen wat voor een genie Jacko Meijaard van Internet Succes Gids is.

Het staat je uiteraard vrij om elders een account aan te maken, maar de cursus is toch wel heel duidelijk ingeblikt in de richting van bepaalde keuzes. De voordelen van deze keuzes worden daarbij ook uitgebreid benoemd, maar vaak zijn er ook wel degelijke alternatieven. Daar moet je doorheen kunnen kijken en dan is de Affiliate Marketing Revolutie echt wel waardevol.

Het belangrijkste minpunt in deze Affiliate Marketing Revolutie review is misschien wel dat je onvoldoende voor jezelf leert te denken, maar gewoon een stappenplan uitvoert. Voor de echte leek is dat natuurlijk wel interessant en uiteindelijk moeten we allemaal ergens starten, maar op het einde van de rit loop je toch ook een aantal vaardigheden mis. Opnieuw is dat geen ramp, maar we raden je wel aan om na het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie je verder te blijven verdiepen in de wereld van affiliate marketing. Het is dus zeker niet zo dat je na het volgen van de cursussen van Affiliate Marketing Revolutie meteen een expert in affiliate marketing bent. Je kan enkel een stappenplan volgen en lekker geld verdienen.

Conclusie van de Affiliate Marketing Revolutie review

Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard heeft veel te bieden, maar dan wel voor de absolute beginner die geen kennis heeft van affiliate marketing of die niet weet hoe hij een affiliate marketing website moet opbouwen. Affiliate Marketing Revolutie is heel laagdrempelig opgesteld en draait grotendeels rond de Marketheme. We raden dan ook aan om dit te gebruiken.

Of de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard iets voor jou is? Dat moet je dan ook zelf uitmaken. Dat is het geval als:

  • Je op dit moment geen kennis hebt over affiliate marketing
  • Je op dit moment geen kennis hebt over het bouwen van een eigen website
  • Je op dit moment geen kennis hebt over het maken van je eigen logo
  • Je niet weet hoe je na het bouwen van een website geld kan verdienen via affiliate marketing
  • Je op dit moment op zoek bent naar een kant-en-klaar concept waarmee jij online geld kan verdienen
  • Je bereid bent om te investeren in je eigen succes

Ken jij alles al over affiliate marketing en is het opzetten van zo’n website voor jou een koud kunstje? Of heb je gewoon geen interesse in online geld verdienen? Dat kan en mag. En dan heb je ook niks aan de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Klik weg en houd je geld, koop er iets leuks mee en verdoe je tijd niet. In het andere geval: probeer Affiliate Marketing Revolutie en ontdek hoe ook jij een passief inkomen kan verwerven.

Related Articles

Back to top button